Ressourcekort

Randers Kommune vil gerne gøre det nemmere at finde relevante oplysninger om kommunens byer, landsbyer og landdistrikter. Derfor er der lavet et ressourcekort, som løbende opdateres med nye data og oplysninger.

Der er stadig mange oplysninger, data og henvisninger der skal tilføjes kortet, men det er en lang proces, at få indsamlet og kvalificeret det hele. Derfor opdateres kortet løbende, og må ikke opfattes som statisk.

Har du idéer til oplysninger du kunne tænke dig blev tilgængeligt i kortet, kan du kontakte landdistriktsservice her

Kortet indeholder allerede mange oplysninger om vores byer, landsbyer og landdistrikter, og kan give et overblik over hvordan det står til de forskellige steder. Er der befolkningstilvækst? er der offentlig service? En butik? Hvor mange virksomheder og arbejdspladser er der?

Ønsket er at kortet kommer til at fungere som et værkstøj hvor borgere og landsbyer kan søge inspiration om gennemførte og igangværende projekter i de forskellige landsbyer og søge kontaktoplysninger på hinanden. Det vil også være et redskab for den kommunale administration for at få overblik og skabe helhed over landdistriktet i Randers kommune.

På sigt kan kortet også blive et udstillingsvindue for kommunens landsbyer, hvorved det får et bosætningsformål. Der kan laves små videoklip med borgere der fortæller om byen, ligesom links til byernes hjemmesider, giver landsbyerne mulighed for selv at fortælle mere om hvorfor de er attraktive.

Du finder kortet her

Her finder du en vejledning til kortet