Skal du til Randers Fjord Festival?

Igen i år byder SU events den første weekend i september velkommen ved Randers Fjord Festival, og igen i år er programmet pakket med gode oplevelser.

14. juli 2016

På musiksiden er navne som Gasbox, Anders Blichfeldt og det lokale 80's inc, men tjek det ud, for der er meget mere at komme efter.

Traditionen tro er der kræmmermarked og banko, og hvad der eller hører til i løbet af weekenden, så der er sørget for underholdning til hele familien.

Du kan se hele programmet her

Lokalt samarbejde

Festivalen skabes af de lokale foreninger og herunder en masse ildsjæle, som hvert år formår at stable et fantastisk arrangement på benene. De seneste par år har det ikke været nok at engagere Udbyhøj borgere fra Nordsiden af fjorden. Derfor har man også inviteret Udbyhøj borgere fra sydsiden af Randers Fjord, til at bidrage til festen. Til gengæld hjælper nordsiden så til sydsidens byfest i foråret. Festivalen er altså et rigtig godt eksempel på, hvad man kan i et område, når man samarbejder om at få tingene til at ske.

Ikke nok med at de får stablet festivalen på benene. De formår tilmed at udvide og forny festivalen hele tiden, så der hvert år er noget nyt på programmet.

Som noget nyt i år, tilbydes der f.eks. hjemtransport for gæster fra Randers. Det kan du læse mere om via nedenstående link.

Hjemtransport fra Randers Fjord Festival

Besøg hjemmesiden og bliv inspireret til at deltage i årets festival.

Randers Fjord Festival