Nye tiltag ved Randers Fjord Festival med støtte fra Landsbypuljen

Landdistriktsudvalget i Randers Kommune har netop uddelt de første støttekroner til projekter i kommunens landsbyer og landdistrikter.

20. maj 2016

Udvalget behandlede på deres møde d. 18. maj 2016, 22 ansøgninger om tilskud fra Landsbypuljen.

I alt blev der uddelt 629.450 kr. til 12 projekter.

Du kan se en liste over alle 12 projekter her

Nye tiltag ved Randers Fjord Festival

Initiativgruppen bag Randers Fjord festival, SU events, var en af de heldige ansøgere, der fik del i midlerne.

SU events fik 107.500 kr. til at afprøve nye initiativer på festivalen. Det drejer sig hovedsageligt om to nye musiktelte, men også muligheden for at kunne fragte gæster tilbage til Randers, når festen slutter fredag og lørdag aften, kan afprøves, med målet om at tiltrække endnu flere gæster fra Randers.

Randers Fjord Festival bliver afholdt med den smukkeste natur og havn som kulisse. Den favner publikumsmæssigt meget bredt – og der er noget for enhver smag, alder og temperament.

Om dagen er der mulighed for at gøre en god handel på kræmmermarkedet, mens børnene boltrer sig på områdets flotte legeplads og til lejligheden opsatte hoppeborg. Der er salgstelte og ”madpakkerum”, hvor man kan nyde en øl og en festival pølse. Der er underholdning på pladsen under åben himmel og mulighed for en travetur langs stranden eller fjorden. 

De to nye telte skal være mindre telte, som er gratis at besøge, og tilbyde musik til flere målgrupper.

Annekset skal være et lille festivaltelt, som skal byde på ny musik for gæsterne på markedspladsen. Kendte og mindre kendte kunstnere der leverer små intime koncerter med alt fra Jazz og blues til folkemusik, skal skabe festivalstemning på pladsen hele dagen.

Spireteltet skal være et festivaltelt, hvor de unge får mulighed for at præsentere deres musik. Her er det ønsket at starte et samarbejde op med musikglade unge fra bl.a. Ungdomsskoler, musikefterskoler og Kaosambassaden i Randers.

Du kan finde mere information om Randers Fjord Festival her

Har I også en projektidé i lokalområdet?

Så er der ansøgningsrunde til landsbypuljen igen til efteråret, med ansøgningsfrist mandag d. 14. november.

Du kan læse mere om puljen her