Nu kan du søge bredbåndspuljen!

24. maj 2017 - Oprettet af Kim Brandt Thomsen

Oplever du og dine naboer, at internettet kører irriterende langsomt, kan der være hjælp at hente. Nu er det nemlig muligt at søge om midler til bredbåndsprojekter hos Energistyrelsens Bredbåndspulje.

I år er der afsat 40 millioner til puljen, der kan søges af privatadresser, virksomheder og sommerhuse med bredbåndshastighed under 10 Mbit/s i download og/eller 2 Mbit/s i upload. På Energistyrelsens hjemmeside kan du på kort se, hvilke adresser der er søgeberettigede. Det er samtidig muligt at lave en indsigelse, hvis man er uenig i den angivne hastighed.

Ud over den velkendte irritation over en langsom forbindelse får hastigheden på dit internet større og større betydning for bl.a. bosætning, virksomheder og behandlingsområdet. Det kan derfor være en god idé at undersøge mulighederne for at få højhastighedsbredbånd til sit lokalområde.

Er du interesseret i at starte et bredbåndsprojekt op, eller ønsker du generel info, er du meget velkommen til at kontakte Randers Kommunes bredbåndskoordinator Søren Brøndum Christensen på Tlf.: 8915 1151/2168 6035 eller mail: sbc@randers.dk