Landdistriktsudvalget på tur

Randers Kommunes Landdistriktsudvalg tager i weekenden ud, og besøger nogle af vores landsbyer. Her skal de mødes med borgerne og høre alle de gode historier, om hvad der gør det enkelte sted til noget helt særligt.

31. marts 2016

Lørdag kører udvalget til Uggelhuse og Hørning i det syd østlige hjørne af kommunen og fortsætter til Ålum og Ø. Bjerregrav i den vestlige del.

Søndag går turen ud langs Randers Fjord, hvor flere udvalgsmedlemmer har valgt at hoppe på jernhesten hele vejen fra Randers til dagens sidste stop i Udbyneder.

På vejen til Udbyneder, skal udvalget høre historier fra de nedre byer og besøge Støvring, Mellerup og Ø. Tørslev.

Det er meget forskellige byer, som alle er kendetegnet ved, at kunne noget særligt, og alle er aktive for hele tiden at skabe bedre rammer for det gode liv i lokalområdet.

Det er udvalgets ønsker at være synlig i landsbyer og lokalområder. Gennem dialog og samarbejde skal udviklingen skabes, så vi også i fremtiden har levedygtige landsbyer i Randers Kommune.

Mød udvalget

Alle borgere inviteres til at møde op på ruten og tage en snak med udvalget. Søndag hvor flere er på cykel, vil det også være muligt at stoppe udvalgsmedlemmerne mellem besøgsstederne – eller bare heppe dem lidt på vej gennem det bakkede landskab.

Lørdag

Tidspunkt

Aktivitet

8.30

Afgang fra Laksetorvet Randers

9.00

Uggelhuse

10.30

Hørning

12.00

Ålum – Kunsten i skoven, Galleri Molevil og Ådalen Retræte

14.00

Ø. Bjerregrav

Søndag

Tidspunkt

Aktivitet

8.30

Afgang fra Laksetorvet

Vi kører gennem de nedre byer

9.30

Støvring

10.45

Mellerup

12.45

Øster Tørslev

13.45

Udbyover