Koordinering af frivillige

Randers Kommune afholder workshop med fokus på koordinering af frivillige i lokalsamfund og foreninger. Alle foreningsaktive er velkomne, så har du med frivillige at gøre, så er dette et temamøde for dig.

Koordinering af frivillige

14. oktober 2016 - Oprettet af Mette Freja Hansen

På temamødet vil du blive inspireret til, hvordan du skaber plads til flere og andre typer af frivillige, få redskaber til at komme fra tanke til handling i din rekruttering, og få redskaber til at sikre fastholdelsen af nye og gamle frivillige.
Indhold:

  1. Bliv klar på, hvordan du skaber plads til flere og andre af frivillige, når du hører, hvad der kendetegner de nye typer af frivillige.
  2. Kom fra tanke til handling i din rekruttering, når du får redskaber til at se, hvem du skal bruge og hvordan du får fat i dem
  3. Få sikret fastholdelsen af nye og gamle frivillige, når du bliver skarp på, hvordan du motiverer frivillige både igennem strukturer og 1:1

Formål: Ved at deltage får du viden, der gør dig dygtigere i forhold til at skaffe flere og bedre frivillige. "Bedre" i den forstand, at DU bliver en bedre frivilligleder og du bliver bedre til at se de frivilliges potentialer og motivation.

Oplægsholder: Vi har inviteret Julia Hunt fra Ingerfair, der er Danmarks største virksomhed, der udelukkende er specialiseret i den frivillige verden.

Målgruppe: Temamødet er for alle aktive i Randers Kommunes land- og bysamfund herunder alle typer foreninger folkeoplysende eller sociale samt forsamlingshuse.

Tidspunkt: Tirsdag d. 25. oktober kl. 16.30-19:30. BEMÆRK  ÆNDRET  TIDSPUNKT!

Pris: Det er gratis at deltage, men af hensyn til forplejning, skal du tilmelde dig.

Sted: Se tilmeldingsmodul.

Online-tilmelding:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScdX3pg396qhwq3dSjv4Gw92sST1uwTVVSQDg1wBVGrDqHlsQ/viewform