Mød landdistriktsservice eller -udvalget

Er du eller jeres borgerforening interesserede i at vide mere om mulighederne for udvikling i landdistrikterne? Så har I mulighed for at invitere Landdistriktsudvalget og/eller Landdistriktsservice til at fortælle om hvordan Randers Kommune arbejder med landdistriktsudvikling og de muligheder, I som lokalområde har. Det kan være emner som Landdistriktsudvalget, Landdistriktsservice, Landdistriktspolitikken, udviklingsplaner, Landsbypuljen og ressourcekortet.

25. august 2016

Randers Kommune og Landdistriktsudvalget arbejder målrettet mod at skabe bedre og mere samarbejde mellem kommunen og alle vores byer. 

Landdistriktsudvalget og Landdistriktsservice tilbyder at komme til jeres borgermøde eller en anden begivenhed og fortælle om Randers Kommunes indsats på landdistriktsområdet. Landdistriktsudvalget fokuserer udelukkende på landsbyer og landdistrikter. De har tilmed 2 mio. kr. hvert år, som kan søges af landsbyer og andre, som vil igangsætte initiativer, der kan styrke lokalområdet. Landdistriktsservice er landsbyernes indgang til kommunen, hvor man kan få hjælp og sparring til stort og småt.

Udvalgsmøde i din landsby?

Landdistriktsudvalget prioriterer også at holde halvdelen af udvalgsmøderne i landsbyer og landdistrikter. Her mødes de med borgerforeninger, projektgrupper eller andre, som arbejder for udvikling af deres lokalområde.

Her er der mulighed for at fortælle om initiativer, projekter og idéer, ligesom der er mulighed for at drøfte både generelle og helt konkrete emner med udvalget.

Kunne du/I tænke jer at få besøg af Landdistriktsudvalget og/eller Landdistriktsservice? Så klik i boksen nedenfor hvor du finder kontaktoplysninger på Landdistriktsservice.

Du finder kontaktoplysninger på Landdistriktsservice her