Årets ildsjæl og initiativprisen 2017

Landdistriktsudvalget i Randers Kommune uddelte for første gang i 2016 priserne Årets ildsjæl og Årets initiativ. I 2017 vil Landdistriktsudvalget gentage successen og give anerkendelse til ildsjæle og gode initiativer, som har understøttet en positiv udvikling i oplandsranders.

Foreninger og enkeltpersoner kan indstille sig selv eller andre til en af de to priser. De nominerede skal have hjemme i Randers Kommune udenfor Randers By.

Deadline for indsendelse af nomineringer

13. marts 2017

Ansøgningsskemaet udfyldes og indsendes her på hjemmesiden.

Landdistriktsudvalget vælger ud fra de nominerede vinderne til begge priser. Vinderne kåres ved landdistriktskonferencen i Purhushallen lørdag den 22. april 2017. Begge prisvindere belønnes - ud over naturligvis med æren - også med en pengepræmie.

Priserne

Årets ildsjæl

Årets ildsjæl belønnes med præmier for 10.000 kr.

Hvem kan nomineres?

Personer der nomineres skal bo i Randers Kommune, udenfor Randers by. Den by eller det lokalområde personen har stor betydning for, skal ligeledes være i Randers kommune, men udenfor Randers by.

Hvem kan nominere?

Alle - såvel enkeltpersoner som foreninger mv. - kan nominere sig selv eller andre. En forening eller borger i Randers by kan altså godt indgive nomineringer.

Hvem er året ildsjæl?

"Årets ildsjæl" tildeles en person, som har gjort en helt særlig indsats for sin by eller sit lokalområde. En ildsjæl som har gået forrest og vist både engagement, fightervilje og vedholdenhed i bestræbelserne på at gøre en positiv forskel for sit lokalområde. En person der er med til at styrke sammenholdet og initiativet i sin by eller sit lokalområde.

Initiativprisen

Initiativprisen honoreres med 25.000 kr. til foreningen, eller foreningen/foreningerne bag projektet.

Hvem kan nomineres?

Initiativer, projekter (fx en arbejdsgruppe) og foreninger.

Initiativer og foreninger der nomineres skal være forankret i Randers Kommune udenfor Randers by.

Hvem kan nominere?

Alle – Både enkeltpersoner, foreninger mv. kan nominere sig selv eller andre.  En forening eller borger i Randers by kan altså godt indgive nomineringer.

Hvem/hvad er året initiativ?

"Initiativprisen" gives til en forening eller et projekt, som har gennemført noget med stor betydning for en hel landsby og/eller lokalområdet.

Hvordan nominerer man?

Du kan sende dine nomineringer via formularerne herunder

Nominering til "initiativprisen"

Nominering til "årets ildsjæl